چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۰
۰ نفر

اوزاکا> رستورانی در ژاپن نودل‌هایی (ماکارونی آبکی غذای سنتی شرق آسیا) را سرو می‌کند که در روشنایی کم‌، درخشان‌ هستند.

غذای شبرنگ

كارار راكو مبتكر اين نودل براي تهيه آن از گاز بي‌رنگي مانند نئون بهره برده است كه هنگام تخليه بار الكتريكي رنگ‌هايي با طيف‌هاي گوناگون از خود ساطع مي‌كند. اين نودل با پنير توفو و بلوچيز (پنير آبي) در ژاپن به‌عنوان پايتخت غذا‌هاي شگفت‌ دنيا سرو مي‌شود.

کد خبر 307560

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha